Hirdetések (2018. szeptember 9.)

– Szeptember 3-án, hétfőn reggel ½9h-kor Balogh István testvérünk emlékére szóltak harangjaink, aki a Rókásszőlő út 56. szám alatti lakos volt és 7évvel ezelőtt hallotta meg Isten hazahívó szavát.

– Szeptember 4-én, kedden délelőtt 9h-kor Gacsal József testvérünk emlékére szóltak a harangok, aki a Bán Zsigmond út 100. szám alatti lakosunk volt és 8évvel ezelőtt hagyta maga mögött ezt a látható világot.

– Mai alkalmunk után is szólnak harangjaink Kovács Pálné született Csontos Margit egykori presbiter testvérünk emlékére, aki a Húszöles út 45. szám alatti lakos volt és 3éve, hívta haza a Minden Kegyelem Istene. 

– Szeptember 15-én, a Deák-téren, a Belvárosi Ősz elnevezésű városi rendezvény keretei között tartjuk a „Fogadj el” rendezvénysorozatunk nyitóalkalmát, melyre nagy szeretettel hívjuk az érdeklődőket.

– Szeptember 22-én szombaton szintén a „Fogadj el” rendezvénysorozat keretei között Tisza-tavi csónaktúrát szervezünk, menyre várjuk már most a jelentkezőket. A csónaktúra ingyenes, de a létszám kötött, így aki biztosan szeretne részt venni, még ma jelentkezzen a Lelkipásztori Hivatalban.

– A Nagykunsági Református Egyházmegye ebben az évben október 7-én, Kisújszálláson tartja Nőszövetségi Konferenciáját. Tisztelettel kérem a Nőszövetségünk tagjait, hogy amennyiben szeretnének részt venni ezen az alkalmon, részvételi szándékukat szíveskedjenek jelezni a Lelkipásztori Hivatalban.

– Végezetre hallgassuk meg heti rendünket: Ma délután 5h-kor megtartjuk hétzáró alkalmunkat a gyülekezeti házban. Hétfőn reggel 8h-tól hétkezdő áhítatot tartunk a templomban, majd délután 5h-tól bibliaórát a parókián. Csütörtökön délután 5h-kor hétközi istentiszteletet tartunk a közösségi házban, majd azt követően bibliaórát a parókián. A ránk következő vasárnapon délelőtt 10h-tól istentiszteletre hívogatjuk a testvéreket, majd délután 5h-kor tartunk hétzáró alkalmat a közösségi házban.

– Alakalmainkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk kedves mindnyájukat.

– Az Úr legyen Nemzetünk, Anyaszentegyházunk és Gyülekezetünk őriző pásztora. Ámen.