2018-05-20 nap bejegyzései

Hirdetések (2018. május 20.)

  • Az elmúlt csütörtökön délelőtt 9h-kor harangszóval emlékeztünk Garabecz Sándor és Szúnyog Erzsébet testvéreinkre.
  • A presbiter testvéreknek hirdetem, hogy május 24-én, csütörtökön a hétközi istentisztelet után presbiteri gyűlést tartunk a Kálvinban. A meghívókat már át lehet venni a Lelkipásztori Hivatalban.
  • A Nőszövetség tagjainak hirdetem, hogy a ránk következő pénteken, tehát május 25-én délután 5h-tól tartjuk soron következő nőszövetségi bibliaóránkat és megbeszélésünket szintén a Kálvinban. Szeretettel várjuk kedves mindnyájukat!
  • Ma délután 5h-kor tartunk ünnepi alkalmat a közösségi házban. Pünkösdhétfőn délelőtt 10h-tól itt a templomban tartunk ünnepi istentiszteletet, majd délután 5h-kor kezdetét veszi ünnepi koncertünk itt a templomban. Fellép a Szőke Tisza Népzenei Együttes és Az Egyeki Népdalkör, a Fekete László Zeneiskola Tündérrózsa Gyermekkara, valamint gyülekezetünk énekkara, kamarakórusa és a Bán Zsigmond Református Gyermekkórus. Nagy szeretettel hívjuk kedves mindnyájukat erre az alkalomra is. A ránk következő héten, csütörtökön 5h-kor tarjuk hétközi istentiszteletünket a közösségi házban. Vasárnap délelőtt 10h-kor istentiszteletre hívogatjuk a testvéreket. Majd délután 5h-kor megtartjuk a 2018. év első „Én Igém” alkalmát, melyre az igéjét Balajti István atyánkfia hozza.
  • Alkalmainkra szeretettel hívjuk és várjuk kedves mindnyájukat. Isten éltesse az Anyaszentegyházat! Áldott Pünkösdöt kívánunk kedves mindnyájuknak! Ámen.