Alkalmak kategória bejegyzései

2016. Húsvét

2016. Virágvasárnap

Száraztészta készítés (2016. március 4.)

Közeledik a Húsvéti Ünnepkör, nemsokára itt a Virágvasárnap. Mi sem jelzi ezt jobban, mit Nőszövetségünk készülődése. Március 4-én délután az asszonytestvérek nekiláttak a Virágvasárnapi Vásárra száraztésztát készíteni.

Köszönjük a fáradozást!

SDG

A Gályarabok emlékezete (Kálvin Közösségi Ház, 2016. február 28.)

Február 28-án, a délelőtti istentiszteletet követően a Hámori András Szakközép- és Szakképző Iskola református tanulói tartottak rövid megemlékezést a hitük miatt elhurcolt Gályarabok tiszteletére és gyülekezetünk örömére.
Ezúton is megköszönjük a fiatalok műsorát és Isten áldását kérjük életükre és tanulmányaikra.
SDG

Nőszövetségi évértékelő gyűlés és meglepetés vacsora (Kálvin Közösségi Ház, 2016. február 26.)

Nőszövetségünk február 26-án, a Kálvin Közösségi Házban tartotta évértékelő gyűlését, melyen a 2015. esztendő elvégzett szolgálatairól és a szolgálatok anyagi vonzatáról tartott beszámolót a Nőszövetség Elnöke (Nt. Szabóné Varkoly Zsuzsanna lelkipásztor) és Pénztárosa (Fodor Istvánné).
A gyűlésre a férfitestvérek meglepetéssel készültek és egy finom sertéspörkölttel látták vendégül a Nőszövetség tagjait.
SDG

Új táblagépeket kapott intézményünk

Táblagépeket kapott a Bán Zsigmond Református Általános Iskola
2016. február 9-én, a Bán Zsigmond Református Általános Iskola diákjai 41 darab Vodafone Tab Speed LTE táblagépet vehettek át a Vodafone Digitális Iskola Program keretében.